1. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Theros Jewels είναι ο «Δικτυακός τόπος» και το «Ηλεκτρονικό Κατάστημα»» έκθεσης και διάθεσης προϊόντων. Παρέχουμε αυτόν τον ιστότοπο ως υπηρεσία προς τους πελάτες του με την επωνυμία «Πλατής Γεώργιος» & διακριτικό τίτλο «Θeros» που εδρεύει ΚΩΝ. ΥΔΡΑΙΟΥ 64 στη Ρόδο, 85100 (ΑΦΜ: 11467913 / Δ.Ο.Υ ΡΟΔΟΥ). Ανατρέξτε στους ακόλουθους βασικούς κανόνες που διέπουν τη χρήση του ιστότοπού μας (η «Συμφωνία»). Λάβετε υπόψη ότι η χρήση του ιστότοπού μας απαιτεί τη συγκατάθεσή σας ώστε να ακολουθήσετε και να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

Παρόλο που μπορείτε να κάνετε “σελιδοδείκτη” σε ένα συγκεκριμένο τμήμα αυτού του Δικτυακού Τόπου και έτσι να παρακάμψετε αυτήν τη Συμφωνία, η χρήση του παρόντος Ιστοτόπου σας δεσμεύει ακόμα με τους όρους. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε ή να τροποποιήσουμε τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η χρήση από εσάς του Δικτυακού Τόπου μετά από οποιεσδήποτε αλλαγές αυτομάτως περιλαμβάνει τη συγκατάθεσή σας στο να ακολουθήσετε και να δεσμεύεστε από τους Όρους και Προϋποθέσεις όπως τροποποιήθηκαν. Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να ελέγξετε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο.

2. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο που βλέπετε και ακούτε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, όλων των εικόνων, εικονογραφήσεων, γραφικών, κλιπ ήχου, βίντεο κλιπ και κειμένου υπόκεινται σε εμπορικό σήμα ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άδειες που κατέχονται από την Theros Jewels. Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του Δικτυακού Τόπου προστατεύεται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας Theros Jewels και του ιστότοπου στο σύνολό του προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική, μη εμπορική χρήση από τους χρήστες του ιστότοπού μας. Μπορείτε να κατεβάσετε, να εκτυπώσετε ή να αποθηκεύσετε επιλεγμένα τμήματα του περιεχομένου, υπό την προϋπόθεση ότι (1) χρησιμοποιείτε αυτά τα υλικά μόνο για δική σας προσωπική, μη εμπορική χρήση, (2) να μην αντιγράφετε ή δημοσιεύετε περιεχόμενο σε οποιονδήποτε υπολογιστή δικτύου ή μεταδίδετε το περιεχόμενο σε οποιαδήποτε μέσα ενημέρωσης και (3) να μην τροποποιήσετε το περιεχόμενο με οποιονδήποτε τρόπο ή να διαγράψετε ή να αλλάξετε οποιαδήποτε ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων ή εμπορικών σημάτων. Κανένα δικαίωμα για οποιοδήποτε περιεχόμενο ή υλικό δεν σας μεταβιβάζεται ως αποτέλεσμα τέτοιων δραστηριοτήτων. Διατηρούμε πλήρη πνευματικά δικαιώματα σε οποιοδήποτε περιεχόμενο κατεβάζετε, αναπαράγετε, εκτυπώνετε, αναδιανέμετε ή αποθηκεύετε από αυτόν τον ιστότοπο.

Εκτός από τα παραπάνω, δεν μπορείτε να αντιγράψετε, μεταφορτώσετε,  τροποποιήσετε, δημοσιεύσετε, αναδιανείμετε, μεταδώσετε, προβάλλετε δημόσια,  εκτελέσετε δημόσια ή δημιουργήσετε παράγωγα έργα από το περιεχόμενο χωρίς να λάβετε γραπτή άδεια από εμάς.

3. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Όλα τα σχόλια, οι ιδέες και άλλες προτάσεις που υποβάλλονται ή προσφέρονται στην Theros Jewels από ή μέσω αυτής της Ιστοσελίδας ή αποκαλύπτονται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, θα είναι και θα παραμείνουν στην ιδιοκτησία του Theros Jewels. Η Theros Jewels θα κατέχει αποκλειστικά όλα τα δικαιώματα και τα συμφέροντα και δεν θα περιορίζεται με οποιονδήποτε τρόπο στη χρήση της.

Η Theros Jewels  δεν έχει καμία υποχρέωση (1) να διατηρεί εμπιστευτικά τα Σχόλια, (2) να καταβάλει στον χρήστη οποιαδήποτε αποζημίωση για οποιαδήποτε σχόλια ή (3) να απαντήσει σε οποιαδήποτε σχόλια χρηστών.

Συμφωνείτε ότι κανένα σχόλιο που θα υποβληθεί από εσάς στον ιστότοπο δεν θα παραβιάζει οποιοδήποτε δικαίωμα τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, του εμπορικού σήματος, του απορρήτου ή άλλων προσωπικών ή ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων. Συμφωνείτε επίσης ότι τα σχόλια που υποβάλετε στον ιστότοπο δεν θα περιέχουν δυσφημιστικό ή άλλως παράνομο, καταχρηστικό ή άσεμνο υλικό. Είστε και παραμείνετε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο οποιωνδήποτε παρατηρήσεων κάνετε.

4. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας www.theros-jewels.gr ενδέχεται να περιέχουν τυπογραφικά λάθη ή ανακρίβειες και ενδέχεται να μην είναι πλήρεις ή ακριβείς. Συνεπώς, διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώνουμε τυχόν σφάλματα, ανακρίβειες ή παραλείψεις, να αλλάζουμε και να ενημερώνουμε τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση (ακόμη και μετά την υποβολή της παραγγελίας σας). Λάβετε υπόψη ότι τέτοια σφάλματα, ανακρίβειες ή παραλείψεις ενδέχεται να σχετίζονται με την περιγραφή του προϊόντος, την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν, ανατρέξτε στην Πολιτική επιστροφής (βλ. Όρο 23 παρακάτω),

5. ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ

Σε περίπτωση που ένα προϊόν της επιχείρησής μας είναι καταχωρημένο σε λάθος τιμή λόγω τυπογραφικού σφάλματος ή σφάλματος συστημάτων, η Theros Jewels θα έχει το δικαίωμα να αρνηθεί ή να ακυρώσει τυχόν παραγγελίες για προϊόντα που αναφέρονται με εσφαλμένη τιμή. Η Theros Jewels  έχει το δικαίωμα να αρνηθεί ή να ακυρώσει τέτοιες εντολές είτε έχει επιβεβαιωθεί είτε όχι η παραγγελία και η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Εάν η πιστωτική σας κάρτα έχει ήδη χρεωθεί για την αγορά και η παραγγελία σας ακυρωθεί, η Theros Jewels θα προβεί σε πληρωμή στον λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας στο ποσό της εσφαλμένης τιμής.

6. ΟΡΟΣ / ΛΗΞΗ

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για εσάς κατά την πρόσβασή σας στον ιστότοπο ή / και την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής ή αγορών. Αυτοί οι όροι και οι όροι ή οποιοιδήποτε από αυτούς μπορούν να τερματιστούν από την Theros Jewels χωρίς προειδοποίηση οποιαδήποτε στιγμή για οποιονδήποτε λόγο. Οι διατάξεις σχετικά με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, το εμπορικό σήμα, την απαλλαγή από την ευθύνη, τον περιορισμό της ευθύνης, την αποζημίωση και τα λοιπά, θα παραμείνουν σε κάθε περίπτωση.

7. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Theros Jewels μπορεί να σας ειδοποιήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γενικής ειδοποίησης στον ιστότοπο ή μέσω γραπτής επικοινωνίας που αποστέλλεται με ταχυδρομείο στη διεύθυνσή σας, την οποία έχετε παράσχει στις πληροφορίες σας στον λογαριασμό της Theros Jewels.

8. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Με την πρόσβαση και τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε ότι η πρόσβασή σας και η χρήση της ιστοσελίδας www.theros-jewels.gr υπόκειται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, καθώς και όλους τους ισχύοντες νόμους, όπως διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο. Οι συμβαλλόμενοι σε οποιαδήποτε τέτοια σύμβαση συμφωνούν να υποβληθούν στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ρόδου, στην Ελλάδα.

9. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της συνομιλίας ή με άσεμνη ή καταχρηστική γλώσσα, απαγορεύεται αυστηρά. Δεν μπορείτε να μεταφορτώσετε, να διανείμετε ή να δημοσιεύσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μέσω αυτού του ιστότοπου οποιοδήποτε περιεχόμενο που είναι δυσφημιστικό, άσεμνο, απειλητικό, επιθετικό, ιδιωτικό ή διαφημιστικό, καταχρηστικό, παράνομο ή με άλλο τρόπο απαράδεκτο που μπορεί να συνιστά ή να ενθαρρύνει ποινικό αδίκημα. Δεν μπορείτε να ανεβάσετε εμπορικό περιεχόμενο στον ιστότοπο ή να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για να ζητήσετε από άλλους να συμμετάσχουν ή να γίνουν μέλη οποιασδήποτε άλλης εμπορικής υπηρεσίας ή οργανισμού.

Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να εγγραφείτε στην Ιστοσελίδα και να αγοράσετε προϊόντα από την Ιστοσελίδα. Με την εγγραφή σας για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας εγγυάστε ότι είστε ηλικίας 18 ετών και άνω.

10. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπιστείτε και να προστατέψετε την επιχείρησή μας, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους, τους πράκτορες, τους δικαιοπαρόχους και τους προμηθευτές μας («Παροχείς Υπηρεσιών») από και έναντι όλων των ζημιών, των εξόδων, των ζημιών και των εξόδων, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων αμοιβών δικηγόρου, που προκύπτουν από οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των όρων και προϋποθέσεων ή οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το λογαριασμό σας (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας ή της παράνομης συμπεριφοράς) από εσάς ή οποιοδήποτε άλλο άτομο που έχει πρόσβαση στον ιστότοπο μέσω του λογαριασμού σας στο Internet.

11. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ

Η Theros Jewels μπορεί να επιλέξει διάφορους δικτυακούς τόπους τρίτων μερών για να συνδεθεί από τον δικό της ιστότοπο. Ωστόσο, ακόμη και αν το τρίτο μέρος συνδέεται με την επιχείρησή μας, η Theros Jewels δεν έχει κανέναν έλεγχο σε αυτούς τους συνδεδεμένους ιστότοπους, οι οποίοι έχουν ξεχωριστές πρακτικές απορρήτου και συλλογής δεδομένων, ανεξάρτητα από την επιχείρησή μας. Η Theros Jewels δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτά , τα οποία έχουν ανεξάρτητες πολιτικές ή ενέργειες και δεν είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο αυτών των δικτυακών τόπων. Αυτοί οι συνδεδεμένοι ιστότοποι είναι μόνο για την εξυπηρέτησή σας και ως εκ τούτου έχετε πρόσβαση σε αυτές με δική σας ευθύνη. Ωστόσο, η επιχείρησή μας επιδιώκει να προστατεύσει την ακεραιότητα του ιστότοπού της και τους συνδέσμους που έχει τοποθετηθεί και ως εκ τούτου ζητά οποιαδήποτε ανατροφοδότηση όχι μόνο για τον ιστότοπό του, αλλά και για ιστότοπους στους οποίους συνδέεται (συμπεριλαμβανομένου και αν ένας συγκεκριμένος σύνδεσμος δεν λειτουργεί) .

12. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Αυτός ο ιστότοπος, τα υλικά και τα προϊόντα αυτής της ιστοσελίδας παρέχονται «ως έχουν» και χωρίς εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητά ή σιωπηρά. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο, η επιχείρησή μας αποποιείται εγγυήσεις, ρητές ή σιωπηρές, περιλαμβανομένων, ενδεικτικά, σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Η επιχείρησή μας δεν αντιπροσωπεύει ή εγγυάται ότι οι λειτουργίες που περιέχονται στον ιστότοπο θα είναι αδιάλειπτες ή χωρίς σφάλματα, ότι τα ελαττώματα θα διορθωθούν ή ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος ή ο διακομιστής που διαθέτει το site είναι απαλλαγμένοι από ιούς ή άλλα επιβλαβή συστατικά. Η Theros Jewels δεν παρέχει εγγυήσεις ή παραστάσεις σχετικά με τη χρήση των υλικών στον ιστότοπο όσον αφορά την ορθότητα, την ακρίβεια, την επάρκεια, τη χρησιμότητα, την επικαιρότητα, την αξιοπιστία ή με άλλο τρόπο. Οι ανωτέρω περιορισμοί ενδέχεται να μην ισχύουν για εσάς. Οι τυχόν αποποιήσεις ευθύνης δεν ισχύουν για τις αγορές των καταναλωτών.

13. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η επιχείρησή μας δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των προϊόντων του ιστότοπου ή από την απόδοση των προϊόντων.

14. ΧΡΩΜΑΤΑ

Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ακριβέστερη απεικόνιση των χρωμάτων των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της Theros Jewels. Ωστόσο, επειδή τα χρώματα που βλέπετε εξαρτώνται από την οθόνη σας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η απεικόνιση του κάθε χρώματος θα είναι ακριβής.

15. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ

Στο Theros Jewels θέλουμε να είστε ευχαριστημένοι κάθε φορά που συναλλάσσεστε μαζί μας. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλούμε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την Πολιτική επιστροφών (παρακαλούμε οράτε όρο 22).

Για να ακυρώσετε αυτή τη σύμβαση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στην Φόρμα Επικοινωνίας ότι επιστρέφετε την παραγγελία σας και περιμένετε για περαιτέρω οδηγίες. Μόλις λάβετε τις πληροφορίες, στη συνέχεια, συσκευάστε το σχετικό στοιχείο με ασφάλεια και στείλτε το σε εμάς με το δελτίο επιστροφής έτσι ώστε να το λάβουμε εντός 14 ημερών από την ημέρα της παράδοσης του στοιχείου σε εσάς. Στείλτε το δέμα χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε ασφαλή τρόπο και διατηρήστε την απόδειξη αποστολής ταχυδρομικών αποστολών. Βεβαιωθείτε ότι το πακέτο σας είναι ασφαλισμένο και προπληρωμένο.

Δεν δεχόμαστε αντικείμενα που είναι κατεστραμμένα και έχουν ενδείξεις κακής χρήσης. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων, εξηγώντας τον λόγο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός 14 ημερών από την ημέρα που σας παραδόθηκε. Καμία επιστροφή δεν θα επιτραπεί ή θα γίνει αποδεκτή μετά τη λήξη της 14ης ημέρας.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον ίδιο καταναλωτή η theros-jewels.gr, διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης των προϊόντων μας, ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις (αρθρ. 281 ΑΚ).

16. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Υποβάλλοντας μια παραγγελία, συμφωνείτε ότι θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία και την αποκάλυψη αυτών των πληροφοριών, όπως ορίζεται στην παρούσα παράγραφο 7. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας παρατίθενται στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες παρέχονται από εσάς ή αποκτήσαμε από οποιονδήποτε τρίτο που σχετίζεται με εσάς για οποιονδήποτε σκοπό που σχετίζεται με την παροχή των αγαθών και υπηρεσιών μας.

Συμφωνείτε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις Προσωπικές πληροφορίες που παρέχουμε για να διεξάγουμε κατάλληλους ελέγχους κατά της απάτης. Οι Προσωπικές Πληροφορίες που παρέχετε μπορούν να γνωστοποιηθούν σε μια υπηρεσία αναφοράς ή σε μια υπηρεσία αποτροπής της απάτης, η οποία μπορεί να τηρεί αρχείο αυτών των πληροφοριών.

Μπορούμε να σας ειδοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ταχυδρομικώς για αγαθά και υπηρεσίες που διατίθενται από την επιχείρησή μας. Αν προτιμάτε να μην λαμβάνετε αυτές τις πληροφορίες, στείλτε μας e-mail χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Δεν αποκαλύπτουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχονται από εσάς. Όλες οι προσωπικές πληροφορίες χρησιμοποιούνται μόνο για εσωτερική χρήση.

17. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία secure socket layer (ssl). Αυτό σημαίνει ότι όταν τοποθετείτε παραγγελίες μαζί μας στο ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελίας, όλες οι πληροφορίες είναι κρυπτογραφημένες ή κωδικοποιημένες, έτσι ώστε τα δεδομένα που στέλνετε να είναι μια ακατανόητη σειρά από φαινομενικά τυχαίους χαρακτήρες. Όταν αυτοί οι χαρακτήρες λαμβάνονται από τον διακομιστή ιστού, το λογισμικό ssl του διακομιστή τους μετατρέπει σε χρήσιμες πληροφορίες. Το ίδιο συμβαίνει και με τα δεδομένα που λαμβάνετε από τον διακομιστή μας. Επομένως, οι αλληλεπιδράσεις σας είναι ιδιωτικές.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΣ

Για να βεβαιωθείτε ότι η πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα δεν χρησιμοποιείται χωρίς τη συγκατάθεσή σας, θα επικυρώσουμε το όνομα, τη διεύθυνση και άλλα προσωπικά στοιχεία που έχετε παράσχει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας. Με την αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων συμφωνείτε να γίνονται τέτοιοι έλεγχοι. Κατά την εκτέλεση αυτών των ελέγχων, τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε μπορείτε να αποκαλυφθούν σε εγγεγραμμένο Οργανισμό Πιστοληπτικής Αναφοράς, ο οποίος μπορεί να τηρεί αρχείο αυτών των πληροφοριών. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό γίνεται μόνο για να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, ότι δεν εκτελείται πιστωτικός έλεγχος και ότι η πιστοληπτική σας ικανότητα δεν θα επηρεαστεί. Όλες οι πληροφορίες που παρέχετε θα αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και αυστηρά σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων αρ. 2472/1997.

Συμφωνείτε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις Προσωπικές πληροφορίες που παρέχουμε για να διεξάγουμε κατάλληλους ελέγχους κατά της απάτης. Οι Προσωπικές Πληροφορίες που παρέχετε μπορούν να γνωστοποιηθούν σε μια υπηρεσία αναφοράς ή σε μια υπηρεσία αποτροπής της απάτης, η οποία μπορεί να τηρεί αρχείο αυτών των πληροφοριών.


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 3D Για να προστατεύονται όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες από τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα ασφάλειας, έχουμε εφαρμόσει Verified by Visa (vBv) και MasterCard SecureCode (SecureCode). Μαζί αυτά τα μέτρα είναι γνωστά ως 3D Secure. Το 3D secure είναι ένα νέο πρόγραμμα ασφαλείας που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας προσωπικό κωδικό, γνωστό μόνο σε εσάς, για να το χρησιμοποιήσετε ως πρόσθετο μέτρο ασφάλειας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη Visa ή MasterCard (συμπεριλαμβανομένου του Maestro) για μελλοντική online αγορά.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?

Απλά πρέπει να εγγραφείτε μόνο με vBv (Verified By Visa) και SecureCode για να δημιουργήσετε τον κωδικό πρόσβασης για κάθε μία από τις σχετικές κάρτες πληρωμής σας. Στη συνέχεια, κάθε φορά που πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές αγορές χρησιμοποιώντας τις κάρτες που έχετε δηλώσει, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε τον σχετικό κωδικό πρόσβασης ως πρόσθετη επικύρωση πριν επιβεβαιωθεί η παραγγελία. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται μόλις υποβάλετε την παραγγελία σας. Οι λεπτομέρειες που καταχωρίζετε σε αυτή τη διαδικασία θα υποβληθούν στον εκδότη της κάρτας σας μέσω ασφαλούς συνδέσμου και δεν μπορούν να προβληθούν και δεν θα βρίσκονται στην κατοχή της επιχείρησής μας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Αν έχετε ήδη εγγραφεί, πρέπει απλώς να πληκτρολογήσετε τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης όπως υποδεικνύεται στο πλαίσιο που εμφανίζεται μόλις υποβάλετε την παραγγελία σας.

18. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και το απόρρητο των πελατών μας και αυτή η πολιτική καθορίζει τον τρόπο χειρισμού πληροφοριών σχετικά με εσάς και τα δικαιώματά σας σε σχέση με αυτές τις πληροφορίες.

Ποιες πληροφορίες διατηρούμε και πώς μπορούμε να τις αποκτήσουμε; Γενικά, λαμβάνουμε πληροφορίες απευθείας από εσάς όταν τοποθετείτε μια παραγγελία μαζί μας για να αγοράσετε τα προϊόντα μας. Τέτοιες πληροφορίες περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

Για ποιους σκοπούς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας; Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για διάφορους σκοπούς, όπως: – να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις προς εσάς και να διασφαλίσουμε ότι τα αγαθά σας παρέχονται όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται – για άλλους μη συμβατικούς λόγους.

EMAIL OPT-OUT

Για να διαγραφείτε, αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα από την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

19. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ

Το νόμιμο δικαίωμα οποιουδήποτε προσώπου, εκτός από εσάς ή εμάς, να επιβάλουμε οποιαδήποτε από αυτές τις διατάξεις αποκλείεται.

20. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Κατά την περιήγηση στον ιστότοπο, τα στοιχεία μπορούν να προστεθούν στο καλάθι αγορών επιλέγοντας ένα μέγεθος ακολουθούμενο από το κουμπί “Προσθήκη στο καλάθι”. Μπορείτε είτε να συνεχίσετε τις αγορές σας είτε να μεταβείτε στο ταμείο. Οι σελίδες ελέγχου θα σας καθοδηγήσουν στην υπόλοιπη διαδικασία αγοράς. Θα μπορείτε να διαγράψετε στοιχεία από το καλάθι ή να αλλάξετε την ποσότητα ανά πάσα στιγμή.

21. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ελπίζουμε ότι όλοι οι πελάτες μας θα είναι ευχαριστημένοι με τις αγορές τους. Αν κάποιο προϊόν που παραδίδουμε δεν είναι αυτό που παραγγείλατε ή είναι ελαττωματικό ή κατεστραμμένο, παρακαλούμε ενημερώστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο τηλέφωνο 2241074470 ή στο έντυπο αλλαγής/επιστροφής το συντομότερο δυνατό και θα σας επιστρέψουμε ή θα αντικαταστήσουμε σύμφωνα με την Πολιτική Επιστροφών μας 22.)

22. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Θα επιστρέψουμε τα αντικείμενα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερωθήκαμε για την υπαναχώρηση, εφόσον επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία χωρίς ενδείξεις χρήσης ή κατάχρησης, συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής.

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα στοιχείο εντός 14 ημερών από την ημέρα που σας παραδόθηκε το στοιχείο. Καμία επιστροφή δεν θα επιτραπεί ή θα γίνει αποδεκτή μετά τη λήξη της συγκεκριμένης ημέρας.

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας και επιλέξτε επιστροφές από το  μενού που περιγράφει λεπτομερώς την επιστροφή σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα με οδηγίες επιστροφής.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επισημάνει σαφώς τα εμπορεύματα ως επιστρεφόμενα εμπορεύματα σε οποιαδήποτε τελωνειακή ή ταχυδρομική φόρμα. Όλες οι επιστροφές πρέπει να αποσταλούν με συστημένη επιστολή. Θα επιστρέψουμε το συνολικό ποσό που καταβάλατε για τα εμπορεύματα εκτός από τα ταχυδρομικά τέλη και τη συσκευασία.

23. ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Αποποίηση ευθυνών

Παρόλο που η Theros Jewels καταβάλλει εύλογες προσπάθειες για να συμπεριλάβει ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα, η Theros Jewels δεν παρέχει εγγυήσεις ή παραστάσεις σχετικά με την ακρίβειά της. Η Theros Jewels δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά ή άλλα λάθη ή παραλείψεις στο περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου. Σε περίπτωση που ένα προϊόν παρατίθεται σε εσφαλμένη τιμή ή με άλλες ανακριβείς πληροφορίες λόγω τυπογραφικού ή άλλου σφάλματος, η επιχείρησή μας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί ή να ακυρώσει τυχόν παραγγελίες που έγιναν για το προϊόν που αναφέρθηκε λανθασμένα. Η επιχείρησή μας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί ή να ακυρώσει τέτοιου είδους εντολές, ανεξάρτητα από το αν η παραγγελία έχει επιβεβαιωθεί ή / και έχει χρεωθεί η πιστωτική σας κάρτα. Εάν η πιστωτική σας κάρτα έχει ήδη χρεωθεί για την αγορά και η παραγγελία σας ακυρωθεί, η επιχείρησή μας θα εκδώσει πίστωση στον λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας στο ποσό της χρέωσης.

Τον περιορισμό της ευθύνης

Η επιχείρησή μας ή / και οι αντίστοιχοι προμηθευτές μας δεν παρέχουν εγγυήσεις σχετικά με την καταλληλότητα των πληροφοριών που περιέχονται στα έγγραφα και τα σχετιζόμενα γραφικά ή / και λογισμικά που δημοσιεύονται σε αυτόν τον διακομιστή για οποιοδήποτε σκοπό. Όλα αυτά τα έγγραφα και τα σχετικά γραφικά παρέχονται “ως έχουν” χωρίς εγγύηση οποιουδήποτε είδους και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Όλος ο κίνδυνος που προκύπτει από τη χρήση τους παραμένει στον παραλήπτη. Σε καμία περίπτωση η Theros Jewels ή οι αντίστοιχοι προμηθευτές της δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν άμεσες, επακόλουθες, παρεπόμενες, ειδικές ή άλλες ζημίες, ακόμη και αν η επιχείρησή μας έχει ενημερωθεί για τη δυνατότητα τέτοιων ζημιών.

Εμπορικά σήματα

Τα κοσμήματα Θeros και τα ονόματα των προϊόντων και υπηρεσιών μας που αναφέρονται εδώ είναι είτε εμπορικά σήματα ή / και σήματα υπηρεσιών ή σήματα κατατεθέντα ή / και σήματα υπηρεσιών της Theros Jewels.

Προσφορές

Όλες οι προσφορές εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και το απόθεμα. Η Theros Jewels διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει τις προσφορές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

24. ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία, σας αποσταλεί και για προσωπικούς σας λόγους αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, τότε επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι 10€ (5€ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς προς εσάς και 5€ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς προς εμάς).

Θα ειδοποιηθείτε για τα παραπάνω, με αυτοματοποιημένο email.

Σε αντίθετη περίπτωση, που δεν υπάρξει ανταπόκριση από τη μεριά σας, η εταιρεία μας επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Σημείωση: Στην περίπτωση που κάποιος πελάτης έχει ήδη αρνηθεί 1 φορά την παραλαβή κάποιας παραγγελίας του και στο μέλλον επιθυμεί να παραγγείλει εκ νέου από το κατάστημά μας, οι επιτρεπτές μέθοδοι πληρωμής είναι: η τραπεζική κατάθεση, η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και το PayPal. Η μέθοδος πληρωμής μέσω αντικαταβολής σε αυτή την περίπτωση δηλαδή, δεν είναι δυνατή.

Επιπλέον, εφόσον δεν έχει προηγηθεί οικονομική τακτοποίηση της προηγούμενης οφειλής (10€), το κόστος της νέας παραγγελίας προσαυξάνεται αυτόματα κατά 10€.