Καλώς ήρθατε στην Theros Jewels!

Οι όροι χρήσης και προϋποθέσεις διέπουν όλες μας τις πωλήσεις χονδρικής και ο αγοραστής θεωρείται ότι τους έχει αποδεχτεί προχωρώντας στην παραγγελία του μέσω e-mail, τηλεφωνικής επικοινωνίας, είτε γραπτά ή προφορικά μέσω επίσημου αντιπροσώπου του καταστήματος μας. Διαφορετικοί όροι από τους παρόντες, τιθέμενοι από τον αγοραστή, είναι δεσμευτικοί για την επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση υπογραφής σχετικού συμφωνητικού μεταξύ των μερών.

Για κάθε νέο μας πελάτη η ελάχιστη καθαρή αξία πρώτης παραγγελίας είναι 300 ευρώ.
Οι επόμενες παραγγελίες χονδρικής διαμορφώνονται ελεύθερα.
*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Μαζί με τα προϊόντα θα παρέχονται: Κουτιά με πιστοποιητικό γνησιότητας Theros Jewels, Τσαντάκια, Stand-βάση 12 θέσεων για τα κουτιά, Flyers και κάρτες.

Εγγραφή του καταστήματος σαν σημείο πώλησης Theros Jewels στο επίσημο site.

Παραγγελίες Online

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό κάνοντας εγγραφή στο Theros Jewels και να κάνετε άμεσα τις παραγγελίες σας.
Ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί από εμάς και θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης της ενεργοποίησής του. Στη συνέχεια θα μπορείτε να συνδέεστε στο λογαριασμό σας και να κάνετε τις παραγγελίες σας όποτε θέλετε, να παρακολουθείτε την εξέλιξη των παραγγελιών σας και να βλέπετε το ιστορικό προηγούμενων παραγγελιών που έχετε κάνει.

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Μπορείτε να δώσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας στο τηλέφωνο 2241074470 από τις 11:00 έως τις 14:00 καθημερινά, εκτός Σαββάτου.
Για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση μπορείτε να μας δώσετε αμέσως τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε ώστε να σας ενημερώσουμε άμεσα για τη διαθεσιμότητα τους, το συνολικό κόστος και τους τρόπους πληρωμής και αποστολής.

Τρόποι Πληρωμής

  • Πληρωμή με αντικαταβολή – Κόστος αντικαταβολής: 2€
  • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα / χρεωστική κάρτα: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners
  • Πληρωμή με κατάθεση/έμβασμα:
    • Πειραιώς 50701095658900 Iban: GR20 0172 7010 0057 0109 5658 900 SWIFT (BIC)PIRBGRAA
    • Εθνική  40300311780 Iban: GR960 11040 300000 40300 311 780  SWIFT (BIC)ETHNGRAA
  • Πληρωμή με Paypal: Μέσω του λογαριασμού που διατηρείτε στην υπηρεσία της Paypal

Τρόπος Αποστολής

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται άμεσα μέσω SPEEDEX courier σε 1-2 εργάσιμες ημέρες μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά. Αμέσως μετά την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε αυτόματα ένα email με τον αριθμό αποστολής της courier.
Αποστολή των προϊόντων μπορεί να γίνει και με άλλη μεταφορική εταιρεία (πλην των συνεργαζόμενων), καθ’ υπόδειξη του πελάτη και με δική του επιβάρυνση ανεξαρτήτως ποσού.
Το κόστος των μεταφορικών εξόδων βαρύνει τον αγοραστή. Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ (καθαρή αξία), τα μεταφορικά είναι δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι ο αγοραστής αποδέχεται την αποστολή με τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier.
Στις παραγγελίες εξωτερικού το κόστος των μεταφορικών εξόδων επιβαρύνει τον αγοραστή ανεξαρτήτως ταχυδρομικού μεταφορέα (συνεργαζόμενου ή μη).

Κατάσταση των Εμπορευμάτων

Η επιχείρησή μας επιμελείται κάθε παραγγελία σας ούτως ώστε να λαμβάνετε προϊόντα άριστης ποιότητας κατασκευής. Η παράδοση στο μεταφορέα γίνεται κατόπιν συσκευασίας των προϊόντων για την τήρηση των συνήθων προδιαγραφών ασφαλούς μεταφοράς. Η ευθύνη μας για το προϊόν εκτείνεται έως το χρονικό σημείο της παράδοσης της παραγγελίας από την επιχείρησή μας στον ταχυδρομικό μεταφορέα και δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για ζημία που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Υποχρεώσεις Αγοραστή

Η επιχείρησή μας συνιστά στον αγοραστή να ακολουθεί την ενιαία πολιτική της εταιρείας που αφορά τις τιμές που θα πωλεί τα προϊόντα της.

Πλην της λιανικής πώλησης, απαγορεύεται στον αγοραστή να μεταπωλεί τα προϊόντα της Theros Jewels σε άλλες επιχειρήσεις.

Ο αγοραστής έχει την υποχρέωση να εκθέτει προς περαιτέρω πώληση τα προϊόντα κατά τρόπο που να συνοδεύονται πάντα από καρτελάκι με την επωνυμία της επιχείρησής μας και τη συσκευασία, ούτως ώστε να είναι εμφανής η προέλευση του προϊόντος. Επιπλέον οφείλει να διατηρεί το αγορασθέν προϊόν σε καλή κατάσταση και να απέχει από ενέργειες που το βλάπτουν ποιοτικά και δύνανται να πλήξουν το όνομα της Theros Jewels.

Ο αγοραστής έχει υποχρέωση να ενημερώνει εξαρχής την επιχείρησή μας και να λαμβάνει τη σύμφωνη γνώμη της για το φυσικό ή ηλεκτρονικό δίκτυο καταστημάτων του στο οποίο θα διατεθούν προς πώληση τα προϊόντα της Theros Jewels, καθώς και να την ειδοποιεί χωρίς υπαίτια καθυστέρηση για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτό.

Η επιχείρησή μας διατηρεί αποκλειστικότητα σχετικά με τη γεωγραφική κατανομή των συνεργαζόμενων με αυτή αγοραστών χονδρικής, κινούμενη με μοναδικό γνώμονα το πλαίσιο εύλογης τοποθέτησης σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων.

Η επιχείρησή μας προωθεί την ύπαρξη συνέχειας στις συνεργασίες μας αναφορικά με τις νέες συλλογές και προϊόντα. Σε περίπτωση που κάποιος δεν επιθυμεί να ακολουθήσει ή επιχείρηση μας κρίνει ότι ο όγκος συναλλαγών μεταξύ αυτής και του συνεργάτη της δεν είναι ικανοποιητικός, διατηρεί το δικαίωμα, κατόπιν ενημέρωσης του αγοραστή να διακόψει μελλοντικές συναλλαγές.